tisdag 27 december 2011

Looove

Fyra månader med älsklingen idag<3 span="span">

tisdag 13 december 2011

111213

Åhh idag är en bra dag!:) Pratade med min handläggare på arbetsförmedlingen idag och det vart inga problem alls att avbryta praktiken innan, så idag gjorde jag min sista dag där, yey;) så otroligt skönt att slippa att gå dit. Fick världens sötaste mms av älsklingen också som gjorde hela min dag<3

Nu ska jag och syster ha lite myspys inne i stan och käka lite gottigt och kika på Twilight:) mys!

Cv)

måndag 12 december 2011

111212

Då vart det måndag igen.. Praktiken suger verkligen och har ingen som helst motivation till att gå dit så idag har jag försökt att nå min handläggare hela dagen men de är faan inte det lättaste! Så nu har jag skickat iväg ett mail till henne och förhoppningsvis ringer hon mig imorron och förhoppningsvis går det att göra nått åt detta. Finns det något värre än att gå till ett jobb/praktik som man inte trivs på? Bajs på de!!

Har iaf haft en helt supermysig helg och ville inte att den skulle ta slut<3

Är sjukt trött och funderar på att gå och lägga mig typ nu.

Cv)

fredag 9 december 2011

Lilla plutten



Vissa dagar är mer jobbigare än andra..

tisdag 6 december 2011

111206

Åhh äntligen är det snö ute!:D Happyface;) Dock är det jävligt halt också, höll på att ramla flera gånger påväg hem från jobbet.. På tal om jobbet, det är så jävla tråkigt så att jag får krupp! Försöker verkligen att stå ut men så svårt när man känner varje dag att man verkligen inte gå dit och sedan när man är där längtar man bara efter att klockan ska bli fyra.. Usch, gillart inte! Nu är de iofs redan onsdag imorron men det är ändå tre hela dagar kvar till helg..

Helgen spenderades i Skövde och hjälpa älsklingen att flytta:) Finfint blev de, dock vart de ganska tröttsamt så så mycket sömn vart de inte;P Bakade pepparkakor med Anna också, luktade massa juligt i hela huset!:) Och helgen som kommer blir de nog att dra till Ullared om inte snön bestämmer sig för att storma vill säga;P Så blir ingen sovmorron på lördag heller, när ska man hinna sova liksom?;)

Cv)