torsdag 25 mars 2010

Tatuering nr 3 :)


måndag 22 mars 2010

100322

yey idag har jag vart och tatuerat mig igen. Denna gången blev det på benet, blv mycket bra och är skit nöjd. Men kan säga att det inte vart helt smärtfritt, fy satan alltså! Vissa gången kändes som att jag bara ville hugga av mig benet i stället:P haha. Men efter 3 ½ timma var vi klara och då vart jag nöjd kan jag säga^^ Har dock en aning ont i benet nu, dels att de svider lite och dels för att man fick ligga typ i samma position med benet i flera timmar, men de vart de värt;)

Har även fått förlängt ännu mer med VT´s kundtjänst så nu har jag jobba hela april ut och de känns bra:) gött att ha en ordentlig inkomst liksom:) Längtar även som tusan till Rhodos:D nu är de typ tre måndaderr kvar men dom kommer att gå fort så de dröjer inte länge förrän vi ligger vid poolen och dricker drinkar;) haha. Fyller även år om typ två veckor, men då man fyller 21 känns de inte så speciellt så känner mig mer taggad inför min brors födelsedag då de antagligen kommer bli fest, yey:)

Jaja, nu är jag ganska trött så ska ta och slappa lite framför tv, är ju svenska hollywoodfruar sen :D haha klockrent program.

Cv)

söndag 14 mars 2010

100314

Redan söndag idag, känns som att det var måndags igår ju.. Iaf, denna helgen har jag inte gjot allt för mycket, mest legat och sovit. Känns som att jag håller på att bli sjuk men de vill liksom inte riktigt bryta ut så man går omkring och är skit seg hela tiden och känns som att man har feber om vartannat.. Uusch, kan de liksom inte bara bryta ut istället? Även fast jag har sovit typ hela helgen så är jag jätte trött nu och ska ta och lägga mig så jag orka upp och jobba imorron..

snacka om söndagsångest!

Cv)

måndag 8 mars 2010

söndag 7 mars 2010

22 mars

Yey, tatuering nr 3 är bokad :D

Alice in Wonderland


Åhh jag vill se denna, älskar Tim Burton och Johnny Depp tillsammans :)